Medlemskap

kr 480,-

kr 240,-

kr 120,-

Her kan du bli medlem av Norges sopp- og nyttevekstforbund og vi ønsker deg hjertelig velkommen til mange fine opplevelser og ny kunnskap om sopp og ville matplanter.

Medlemmer får prioritert påmelding og medlemspriser på kurs, turer og andre arrangementer lokalt og nasjonalt. Tidsskriftet Sopp og nyttevekster kommer i posten fire ganger i året. Du får rabatt på utvalgte bøker og tilgang på unikt nettstoff.

Medlemskap gjelder for kalenderåret du melder deg inn og gjelder til det sies opp skriftlig. Kontingenten er kr 480,- for hovedmedlemmer, kr 120,- for hvert husstandsmedlem og kr 240,- for ungdomsmedlemmer under 25 år. Innmeldingen har direkte betaling og du kan velge mellom mange betalingsmåter – bank, kredittkort, Vipps, PayPal, etc.

I innmeldingen velger du hvilken av våre lokale medlemsforeninger du vil være medlem i.

Til deg som er verver: Du må få ditt nye medlem til å melde seg inn her selv. Vis gjerne direkte på mobilen eller send lenken soppognyttevekster.no/medlemskap/ til personen, og be han eller hun oppgi ditt navn og mobilnummer på feltet som åpnes når man krysser av på «Ja, jeg ble vervet». Da får du vervegaven din.

Ønsker du å gi bort et medlemskap i gave? Ta kontakt på post@soppognyttevekster.no, så hjelper vi deg med dette.

Nye medlemmer kan lage brukerkonto på Soppognyttevekster.no og få tilgang på alle medlemsbladene helt tilbake til 2009, og andre ressurser.

I innmeldingen velger du hvilken av våre lokale medlemsforeninger du vil være medlem i.

Du kan også bruke skjemaet til verving av andre. Legg da inn opplysningene som om du er det nye medlemmet, kryss av på «Ja, jeg ble vervet» og oppgi ditt navn og ditt mobilnummer i feltet som åpnes. Merk at om du verver, så MÅ du forhåndsbetale kontingenten.

Se ellers våre generelle kjøpsvilkår og avbestillingsregler.