STENGT FOR PÅMELDING! Wergelands blomster, foredrag med Klaus Høiland

Praktisk info

Fra: 30.03.2020 18:00

Til: 30.03.2020 19:00

Adresse: Schweigaards gate 34F, 0191 Oslo, Norway

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Dette arrangementet er kun for medlemmer.
Bli medlem her

Antall plasser: 240

Antall plasser igjen: 202

Ledere

Arrangementet er allerede ferdig

Foredraget foregår på nettet. Bli med hjemmefra.

ARRANGEMENTET ER STENGT FOR PÅMELDING.

HVIS DU VIL DELTA, MÅ DU SENDE E-POST TIL LENE FØR KL 17:50

‘Klaus Høiland er professor emeritus i biologi på Universitetet i Oslo og æresmedlem i Norges sopp- og nyttevekstforbund. Han skal holde foredrag om plantene i Wergelands dikting. Etter foredraget blir det mulighet til å stille spørsmål.

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. For å bli med kan du enten logge deg på den med nettleseren Chrome på datamaskinen din.
Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut k. 15.00 på mandag.

Informasjonen vil bli sendt fra e-postadressen: w205457@104b.tornado-node.net. Mange har opplevd at e-poster fra denne adressen blir lagt i søppelposten. Du kan forhindre at e-posten med påloggingsinformasjonen forsvinner i søppelpostfilteret ditt ved å legge til adressen w205457@104b.tornado-node.net som en kontakt i adresseboken din. Du kan for eksempel lagre den under navnet Norges sopp- og nyttevekstforbund.

Har du ikke fått påloggingsinformasjon kl. 17.00 på mandag ettermiddag, tar du kontakt med Lene på lene@soppognyttevekster.no.