Virus – alt du fortsatt ikke vet

Virus. Foto: Gerd Altmann, Pixabay Foto: Gerd Altmann, Pixabay

Praktisk info

Fra: 11.05.2020 20:00

Til: 11.05.2020 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 250

Antall plasser igjen: 120

Arrangementet er allerede ferdig

Nettforedrag med Klaus Høiland

Med hånden på hjertet – og etter flere måneder med korona-unntakstilstander:  vet du egentlig hva et virus er og hva et virus gjør?   Klaus Høiland er professor emeritus ved Institutt for biovitenskap på Universitetet i Oslo. Han favner bredt i sine interesser og er kjent som en glitrende og engasjerende foreleser.  Grip sjansen til å komme under huden på virusverdenen.

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Google Meet fungerer i nettleserne Chrome og Safari. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.  Blir du spurt om møtekode, så oppgi lenken du har fått i mailen som sendes ut før møtestart.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.