Verdens verste sopptur for hjemmekontorister og karantenefaste

Hussopp

Praktisk info

Fra: 19.05.2020 20:00

Til: 19.05.2020 20:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 280

Antall plasser igjen: 127

Arrangementet er allerede ferdig

Nettforedrag med Kolbjørn Mohn Jenssen, Mycoteam

Påmeldingen er nå stengt.  Men etternølere kan prøve å gå rett til møtet 5-10 minutter før møtestart kl 20.

Bruk denne lenken:  https://meet.google.com/ved-effm-wxe

 

Mens du venter på at verden åpner seg opp og naturens rike tilbud av deilig matsopp dukker fram, så inviterer vi alle dere som sitter hjemmefaste til verdens mest skremmende sopptur i kriker og kroker i ditt eget hjem.  Jakten går etter råtesopp, hussopp, kjellersopp, tømmersopp, svertesopp, tåresopp, hvitkjuke, vedmusling og mugg – for ikke å snakke om resten av flokken som kun har vitenskaplige navn.  Ikke bare spiser de opp huset ditt, men sjansen er stor for at du også kan bli syk.  Så har du valget:  koronasyk ute eller hussoppsyk inne.  Livet er ikke enkelt.

Det er Kolbjørn Mohn Jenssen fra Mycoteam som skal formidle endetidsbudskapet til oss.   Kolbjørn er æresmedlem i NSNF og har levd med sopp i alle år. Ingen sopp er ham fremmed.  Han er Giftinformasjonens soppekspert og har førstekontakt med alle som blir alvorlig soppforgiftet for å finne ut hvilken art det kan være, men denne gangen er det husets spedalskhet han tar tak i.

Hussopp

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Google Meet fungerer i nettleserne Chrome og Safari. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.  Blir du spurt om møtekode, så oppgi lenken du har fått i mailen som sendes ut før møtestart.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.