Vårsopper, morsomme og uforutsigbare.

Våråmeklubbe

Praktisk info

Dato: 23.12.20

Tidspunkt: 17:00 - 18:00

Adresse: Mosseveien 8B, 0193 Oslo, Norge

Sted:

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Hva skjer på soppkontroll?

De første vårsoppene har allerede dukket opp og forsvunnet, men sesongen varer til mai-juni. Vårsoppene er både fargerike og morsomme – og skogen byr på både matsopp og monstre. Bli med på turen der du kan støte på  oransje elgbeger, mørkt elgdyngebeger,  svart vårbeger, våråmeklubbe,  svartpokal,  svartgubbe, fagerbolle og mange til!

Klaus Høiland er professor emeritus ved Institutt for biovitenskap på Universitetet i Oslo. Han favner bredt i sine interesser og er kjent som en glitrende og engasjerende foreleser.  Dette er fjerde forelesningn han holder for oss i vår.

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Google Meet fungerer alle vanligere nettlesere. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.  Blir du spurt om møtekode, så oppgi lenken du har fått i mailen som sendes ut før møtestart.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.