Soppkulturreise i Polen, 23.-29. oktober 2020

Praktisk info

Fra: 10.12.2020

Til: 14.12.2020 23:59

Adresse: Polen

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Dette arrangementet er kun for medlemmer.
Bli medlem her

Antall plasser: 25

Antall plasser igjen: 19

Arrangementet er allerede ferdig

Bli med på en reise i Polens soppkultur!

VI KOMMER TIL Å TA EN AVGJØRELSE I LØPET AV SOMMEREN OM VI GÅR VIDERE MED DENNE TUREN.   INNTIL VIDERE KAN DU MELDE DEG PÅ SOM INTERESSERT OG SÅ TAR VI OPP STATUS I STARTEN AV AUGUST.

 

Sammen med Kasza Koprowska planlegger vi en sopp- og kulturreise i november 2020. Kasza er soppsakkyndig i Romerike SNF og driver sankebedriften Onkel Trolls Spiskammer sammen med Anders Grande. Hun kommer opprinnelig fra Jelenia Góra i Vest-Polen. Vi kommer også til å engasjere en polsk soppekspert på opplegget.

Reisen vil passe alle som er interessert i sopp. Du vil få et møte med polske sopptradisjoner og gå på tur i soppskogene der. Du vil raskt oppdage at det vi kaller «soppinteressert» her hjemme er barnekunnskap i Polen. Her må du tidlig ut i skogen for å sikre deg fangst!

Denne utlysningen er når først bare for å lodde interessen. Vi legger opp til 20-25 deltakere og at alle reiser sammen i egen buss. Det er praktisk og sosialt. Hvis det er en fuktig høst, går vi for nord-Polen, med Gdansk som utgangspunkt. Blir det en tørr høst, må vi reise vest- eller sørover mot fjellene, kanskje med Warszawa som utgangspunkt.

Reiseperioden er også foreløpig. Men om det er god interesse, så skal vi så fort som mulig bestemme den endelig.

Dette vil bli en «pakketur» for alt som skjer i Polen: buss, hotell, mat. Vi tør foreløpig ikke si noe eksakt om kostnader, men kommer til å legge opp til normal standard på overnatting og servering. Polen er ganske rimelig i utgangspunktet.

Dette gjør NSNF:

  • Gir råd om beste og billigste reiseruten til møtepunktet.
  • Bestiller buss/hotell/overnatting i samarbeid med lokal reiseoperatør
  • Setter en fast pris på reisen inkludert kostnader til turleder(e)

Det du selv må gjøre:

  • Bestille og kjøpe reisen din fram til avtalt møtepunkt og tidspunkt
  • Selv finne ut hvordan man eventuelt kan legge inn ekstradager før og etter selve konferansen.