NSNFs årsmøte og ledersamling 2019

Praktisk info

Fra: 07.04.2019 13:00

Til: 07.04.2019 16:00

Adresse: Sognsveien 75A, 0855 Oslo, Norge

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis:

Dette arrangementet er kun for medlemmer.
Bli medlem her

Antall plasser: 70

Ingen plasser igjen, men sett deg opp på venteliste

Arrangementet er allerede ferdig

Kjære ledere og andre aktive lokalt!

Vi håper dere har satt av helgen allerede, og her er mer informasjon om årets ledersamling og årsmøte.  Årsmøte blir i Oslo på søndag 7. april og ledersamling dagen før. En formell innkalling med sakspapirer sendes ut til foreningene  innen 15. mars, altså tre uker før selve årsmøtet.

Samlingene blir i år holdt på Humanistskolen i Oslo.  Humanistskolen ligger sentralt plassert i selve Ullevål stadion, med god kommunikasjon innen Oslo, flybuss fra Gardermoen og parkering for dere som har bil.  Vi legger opp til å begynne kl 10.00 på lørdag 6.4 og avslutte etter årsmøtet, som starter kl 14:00 på søndag 7.4.   Lørdag blir det fest og middag i eget lokale, og vi drar direkte dit i buss fra Ullevål fra ledersamlingen.   Mer om dette og selve programmet skal dere få i detalj senere.

Vi ber om at hver forening legger inn sine deltakere her. Alle som kommer må skrives inn.   Det er mulig å melde på flere samtidig,  bare angi antall i feltet til venstre.   I kommentarfeltet under selve påmeldingen må du også legge inn følgende:

–  hvilken forening hver enkelt påmeldte representere

 – hvilken rolle han/hun har i foreningen (leder, styremedlem,  kartleggingsansvarlig,  soppsakkyndigansvarlig – eller bare aktivt/sentralt medlem)

–  hva som ellers måtte være relevant 

Påmeldingsfrist er 15. mars 2019.

Årsmøtepapirene samlet 

Program for helgen

Valgkomiteens innstilling 

Korreksjoner i sakspapirene