ARRANGEMENTET ER STENGT FOR PÅMELDING! Mennesker og planter med Anneleen Kool fra Naturhistorisk museum på Tøyen i Oslo

Anneleen Kool med too andre personer i full vikingmundur i Vikinghagen på Naturhistorisk Museum på Tøyen i Oslo. Foto: Lene Johansen. Foto: Lene Johansen

Praktisk info

Fra: 16.04.2020 18:00

Til: 16.04.2020 19:30

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 240

Antall plasser igjen: 119

Ledere

Arrangementet er allerede ferdig

Foredraget foregår på nettet. Bli med hjemmefra.

ARRANGEMENTET ER STENGT FOR PÅMELDING.

HVIS DU VIL DELTA, MÅ DU SENDE E-POST TIL LENE FØR KL 17:50

Mennesker og planter er et forskningsprosjekt som skal undersøke menneskers innflytelse på plantemangfoldet i Norden fra før vikingtid og frem til i dag. Prosjektet er et tverfaglig prosjekt som leter etter botaniske spor i historiske bøker, i naturen og i språkvitenskapen, ¨Målet er å lære mer om samspillet mellom planter og mennesker. Norges sopp- og nyttevekstforbund er med som en partner i prosjektet. Har du lyst til å være med å bidra? Vi har allerede en gruppe i Oslo som transkriberer håndskrevne kilder. I tillegg trenger de å lære om hvordan moderne mennesker bruker ville planter i dag. Anneleen forteller om forskningsprosjektet og hvordan du kan være med å bidra med dine minner og erfaringer.

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. For å bli med kan du enten logge deg på den med nettleseren Chrome på datamaskinen din.
Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.

Møtet begynner kl 18:00 presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.

Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut k. 15.00 på torsdag. Har du ikke fått påloggingsinformasjon kl. 17.00 på torsdag ettermiddag, tar du kontakt med Lene på lene@soppognyttevekster.no.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.