Fly ut på strutsevinger!

Praktisk info

Fra: 25.04.2020 10:00

Til: 25.04.2020 11:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 240

Antall plasser igjen: 111

Arrangementet er allerede ferdig

Nettforedrag med Cathrine Johnsen

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT.  ETTERNØLERE KAN PRØVE LENKEN https://meet.google.com/yov-euzc-qus .

 

Av alt vi sanker av planter så er strutseving det nærmeste vi kommer en ordentlig grønnsak.  Strutseving monner!   Sesongen er kort, og du må være på hugget.  I Oslo-området er første halvdel av mai hovedsesongen,  nordover kommer den senere.  Men i Rogaland er den allerede framme og Cathrine Johnsen skal vise oss hvordan den ser ut, hvordan den plukkes og hva den kan brukes til.   Og etterpå kan du selv gå ut for å lete etter vintersporestilken, slik at du kan være først på feltet når tiden er inne.

Cathrine driver Fru Johnsens sopp- og nyttevekster og aktiv i miljøet vårt som styremedlem i Jærsoppen og involvert i mange prosjekter.  Hun hadde i fjor også ansvaret for nyttevekstbrosjyren vår Gratis mat.

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Google Meet fungerer bare i nettleseren Chrome. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.

 


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/u678702913/domains/poppilou.com/public_html/wp-content/themes/soppognyttevekstforening/partials/events/events-generell.php on line 430