Fagmykologikonferanse i Vladivostok 2021

Praktisk info

Fra: 24.08.2021

Til: 25.08.2021 12:00

Adresse: Vladivostok, Primorskij kraj, Russland

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Kr

Dette arrangementet er kun for medlemmer.
Bli medlem her

Antall plasser: 15

Antall plasser igjen: 14

Arrangementet er allerede ferdig

Bli med oss til Ussurijsk, Russland

KONFERANSEN ER UTSATT FRA 2020 TIL 2021 PGA KORONA-SITUASJONEN.

Annethvert år arrangerer det russiske fagmykologimiljøet en workshop på forskjellige steder i det store landet, med turer og innsamling på dagen og artsbestemmelse på ettermiddag og kveld. En gruppe fra Norge og Sverige deltok på workshopen i 2018, i Tomsk, og NSNF er nå invitert til å bli med på årets samling i Ussurijsk i Vladivostok-regionen, helt øst i Russland. Området er naturreservatet Ussuri og konferansen har base på Vladimir Komorov fjelltaigastasjon. Som vedlegg finner du et første sirkulær med nærmere beskrivelse.

Vi har i alt 15 plasser, og denne utlysningen er nå først bare for å lodde interessen. Jeg har allerede lagt inn de som har meldt interessen etter presentasjon på Vintersopptreffet, derfor er antallet ledige plasser færre. Men bare sett dere på venteliste, så sorterer og avtaler vi nærere etterhvert. De formelle søknadene må være sendt innen 1. april 2020. Dette er noe vi ordner sentralt.

Kostnadene vil være reisen, deltakeravgift på 100€ og kost/losji på cirka NOK300 per dag. Vi vet ikke noe særlig om det eksakte stedet vi skal være, men det vil garantert være godt utenfor en bykjerne. Ellers det god, enkel mat og helt streite rom. Hvis du tåler en norsk folkehøgskole, så er standarden sannsynligvis litt bedre. Men komfortabelt hotell er det absolutt ikke.

Denne turen er forbeholdt soppsakkyndige generelt og kartleggere spesielt. Du vil føle deg mest hjemme hvis du har sett i et mikroskop og kan – eller kan finne ut – en del vitenskapelige soppnavn, i hvert fall på slektsnivå. Noen av deltakerne kan engelsk, flere kan litt engelsk og alle er meget flinke til å kommunisere med det man kan av ord, tegn, bein og armer. Skikkelig greie folk over hele linja. Det vil være minimalt med kulturelt program, kanskje en halv dag eller deromkring pluss en offisiell mottakelse.

Hvis det blir mange som vil dra, så må vi foreta en eller annen form for vurdering og/eller loddtrekning. Det kommer vi tilbake til så snart vi har Når der er sagt, så er dett

Dette gjør NSNF:

  • Sørge for å melde inn alle deltakerne slik at man får personlig invitasjonsbrev.
  • Foreslå et par reiseruter inn og ut.
  • Beskrive rutinen for å søke visum.

Det du selv må gjøre:

  • Bestille og kjøpe reisen din fram til avtalt møtepunkt og tidspunkt
  • Bestille, hente og betale ditt personlige visum på Det russiske visumsenter – se mer på https://tass-norway.no/. Jeg var der i fjor, det var et meget proft og serviceorientert sted.
  • Ha med 100€ til å betale deltakeravgiften der
  • Ha med nok rubler til å betale kost og losji på konferansen.
  • Selv finne ut hvordan man eventuelt kan legge inn ekstradager før og etter selve konferansen.