En kveld med tang og tare

Matrett med fisk og blæretang Foto: Tingmedtang.no

Praktisk info

Fra: 23.04.2020 20:00

Til: 23.04.2020 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 240

Antall plasser igjen: 54

Arrangementet er allerede ferdig

Nettmøte med film og matlaging

NETTMØTET ER NÅ STENGT FOR PÅMELDING.  ETTERNØLERE KAN SENDE EN MAIL TIL PAL@SOPPOGNYTTEVEKSTER FRAM TIL KL 1930.

 

Møt Anne-Lise og Bjørn fra Ting med Tang på deres kurssted på Engelsviken i Østfold. Her henter de råvarene rett utenfor døra. Vi får lære prinsippene for hvordan du best skal sanke tang – og demonstrasjon av hverdagsmat du kan lage av fangsten. Det blir spesielt fokus på de vanligste artene du kan finne nesten overalt langs kysten vår.

Sendingen går fra kjøkkenet til Tang og tare. Vi får først en kort introduksjon om bruk av tang og tare i maten og blir spesielt kjent med blæretang. Anne-Lise og Bjørn viser så hvordan man sylter blæretang, mens de svarer på spørsmål fra dere.

Du finner masse spennende om mat i fjæra på tangweben på hjemmesiden til Ting med Tang.

NB: Vi hadde også en sending kl. 12.00. Innholdet nå kl. 20 er mye av det samme, men vi lærer en annen rett.

 

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggingsinformasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Google Meet fungerer bare i nettleseren Chrome. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.

Møtet begynner presis. Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.