Den Store Artsjakten og hvorfor kartlegging er viktig

Praktisk info

Fra: 02.06.2020 20:00

Til: 02.06.2020 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 250

Antall plasser igjen: 218

Arrangementet er allerede ferdig

Nettforedrag med prosjektleder Helene Jensen

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT! MEN ETTERNØLERE KAN LOGGE SEG PÅ LITT FØR KL 20 VIA DENNE LENKEN:

 

I år arrangerer Sabima sammen med medlemsorganisasjonene Den store Artsjakten på lørdag 6. juni. Denne dagen ønsker vi å skape et øyeblikksbilde av artene vi kan finne i Norge. Artsjakt er å finne arter, artsbestemme dem og registrere det du har sett på Artsobservasjoner.

Artsjakten passer for barn og voksne. Du kan gjøre det alene med Artsjakt-appen eller sammen med en foreningen nær deg, hvis de har et felles arrangement. Det er en flott anledning til å lære nye arter og bli kjent med foreningene på de lokale artsjakt-turene omkring i hele landet. Sammen skal vi få bedre kunnskap om artene!

Samtidig er det en konkurranse! Hvem finner flest arter på ett døgn? Hvilket lokale tur finner flest arter? Hvilken forening og lokalforening registrerer flest arter? Hvilken kommune får flest registrerte arter? Det blir flotte premier.

Foredraget holdes av prosjektleder Helene Jensen.

 

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Google Meet fungerer alle vanligere nettlesere. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen.

Du finner appen på Google Play eller Appstore. Blir du spurt om møtekode, så oppgi lenken du har fått i mailen som sendes ut før møtestart. Møtet begynner presis. Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.