CEMM 2021, Bragança, Portugal

Details

From: 25.04.2021

To: 26.04.2021 15:00

Address: 5300 Bragança, Portugal

Hosting society: NSNF

Region: Landsdekkende

Price member: Free

This event is only for members.
Be a member

Total slots: 25

Remaining slots: 24

Hosts

The event is finished

UTSATT TIL 2021:  Møt middelhavsmykologene  oktober 2021.

DESSVERRE ER DETTE ARRANGEMENTET  AVLYST I 2020, MEN SKAL SKJE I 2021.  FØLG MED!

 

«CEMM» er kortnavnet for The European Confederation of Mediterranean Mycology der Norge er assosiert medlem fra 2010. Hver høst arrangerer et av medlemslandene en mykologisk konferanse med 50-80 deltakere. Norge deltok lenge med en stor gruppe, men de siste årene har det vært færre. Vi ønsker derfor å lodde interessen for om flere ønsker å være med i år, og gjør det i samarbeid med Per Marstad som faglig turleder på reisen. Per kjenner CEMM godt.

I år er det Portugal som er vertsland, og konferansen er lagt til Bragança og Montesinho Natural Park, helt nordøst i landet, nær grensen til Spania. Per har vært i dette området tidligere og sier det er et rikt og vakkers sopplandskap.

Vi legger opp til 20-25 deltakere (avhengig av buss-størrelsen vi booker), og denne utlysningen er nå først bare for å lodde interessen. Kostnadene vi være reisen til møtepunktet, «pakketuren» i buss med Per og deltakeravgift og opphold på konferansen. Når vi ser at interessen er stor nok, vil vi gi eksakte kostnader.

Denne turen passer bra for alle soppsakkyndige. Det er mange med mikroskop på konferansen og det går mer i mer fransk/spansk enn engelsk. Det faglige nivået er høyere enn på Høstsopptreffet, men det også mange muligheter for å tilpasse et nivå for en gruppe som henger sammen. Derfor er det flott å ha Per som faglig leder med et eget opplegg for å artsbestemme og demonstrere spennende funn. Ved å være en stor, norsk gruppe med egen buss står man også mye friere til å mikse det faglige og kulturelle, uten at man skal ha et eget opplegg på siden av resten av deltakerne. Her må vi finne den rette balansen.

Verken program eller påmelding er foreløpig ute. Vi kommer til å holde dere som viser interesse løpende oppdatert på arrangementet. Dette er lenken til Portugals «NSNF», som er arrangør.

Dette gjør NSNF:

  • Gir råd om beste og billigste reiseruten, enten via Madrid eller Porto.
  • Bestiller buss fra avtalt møtepunkt og tidspunkt og lager program
  • Setter en fast pris på reiseruten inkludert buss og kostnader til Per Marstad og eventuell portugisisk tolk
  • Sørger for å melde på deltakerne på konferansen og betale deres deltakeravgift.

Det du selv må gjøre:

  • Bestille og kjøpe reisen din fram til avtalt møtepunkt og tidspunkt
  • Selv finne ut hvordan man eventuelt kan legge inn ekstradager før og etter selve konferansen.