Kristin finner årets første vårsalat

Praktisk info

Fra: 21.04.2020 19:00

Til: 21.04.2020 20:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 240

Ingen plasser igjen, men sett deg opp på venteliste

Arrangementet er allerede ferdig

Nettforedrag med film

Vårplantene har kommet til Oslo!  Bli med Kristin Helene Randulff Nielsen på en tur til hennes nærmeste sankeområde, som er St.Hanshaugen i Oslo.  Her finner hun alt hun trenger til årets første vårsalt.  Hvilke arter ser hun etter?  Hvordan ser de ut?  Og ikke minst – hvordan lager hun den mest delikate salaten når hun kommer hjem?

Vi viser først en kort film fra sanketuren hennes.  Selve sendingen går fra Kristins kjøkkenbord mens hun går gjennom dagens sankefangst mens hun svarer på spørsmål og forteller som sin sankefilosofi.

Kristin ga ut i 2018  boken Håndplukk sammen med Magnus Slagsvold Støre. Kristin og Magnus har begge den samme filosofien og respekten for naturen. Ved å ta bedre vare på den – og spise den – blir vi i større grad en del av den.

Kristin var på PechaKucha i 2019 som en del av spesialprogrammet til Oslo europeisk miljøhovedstad.  Her kan du se presentasjonen hennes.    Les denne fine artikkelen om hvordan Kristin jobber. Følg Kristin på instagram

 

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggingsinformasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Google Meet fungerer bare i nettleseren Chrome. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.