Alt du ikke visste om giftplanter og derfor ikke kunne spørre om.

Praktisk info

Fra: 30.04.2020 20:00

Til: 30.04.2020 20:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 240

Antall plasser igjen: 31

Arrangementet er allerede ferdig

Nettmøte med Klaus Høiland

PÅMELDINGEN ER STENGT.

 

Dette er tiden for å sanke vakre, gode, sunne og lett tilgjengelige nyttevekster.  Det skal vi gjøre og samtidig skal vi vite at det finnes noen lumske planter blant godsakene.  Du har sikkert hørt om liljekonvall, revebjelle og smørblomst,  men hva med giftkjeks, selsnepe, venusvogn, bulmeurt, landøyda, alrune?  Flotte navn, vakre planter, men med farlig innhold…

Klaus Høiland er professor emeritus ved Institutt for biovitenskap på Universitetet i Oslo. Han har gjennom tiår med glitrende forelesninger blåst liv i sopp- og planteinteressen til utallige biologistudenter. Nå får du også sjansen!

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Google Meet. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Google Meet fungerer i nettleserne Chrome og Safari. Det er også mulig å bruke en app på mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.  Blir du spurt om møtekode, så oppgi lenken du har fått i mailen som sendes ut før møtestart.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.